Loop mee voor Vluchtelingen in de Knel!

Zaterdag 26 maart gaan we op een wel heel bijzondere wijze aandacht vragen voor de positie van vluchtelingen in Nederland.

Vluchtelingen worden in Nederland behandeld als dossier en niet als mens. Om dit uit te beelden nemen we een dossierdoos en zetten die op ons. In drie groepen wandelen vrijwilligers en andere betrokkenen wandelen zo met een dossierdoos door de binnenstad van Eindhoven.

Loop mee en sluit je aan voor vluchtelingen! We vertrekken om 14:00 uur vanuit het open Huis aan de zijkant van de Catharinakerk  naar de Piazza. Daar zullen de mensen kort worden toegesproken door Hans-Martin Don oud-wethouder en directeur Leger des Heils. Dan vertrekken we naar de Markt.

U wordt van harte uitgenodigd om mee te lopen.

Dit bericht is geplaatst in Acties, Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *