Conferentie Strafbaarstelling Illegaliteit

Een internationale workshop over criminalisering van mensen zonder papieren in Nederland en Europa-Schrijf u nu in! 

De Nederlandse overheid is van plan om mensen zonder papieren verblijf strafbaar te stellen. Daarom organiseren PICUM en enkele Nederlandse leden (Stichting LOS, Stichting ROS en Pauluskerk) een internationale workshop. De workshop heet: Countering New Legislative Proposals Ciminalizing Undocumented Migrants in the Netherlands: building on Experiences of Resistance Throughout Europe, en is bedoeld om inzicht te geven in de wetgeving, beleid en praktijk in verschillende Europese landen. Door voorbeelden en ervaringen uit landen waar zonder papieren verblijf al strafbaar gesteld is, verwachten wij andere landen waar deze wetgeving in voorbereiding is, waaronder Nederland, te ondersteunen met argumenten tegen deze strafbaarstelling.De workshop vindt plaats in Rotterdam op 27 mei. De voertaal is engels. Meer informatie kunt u vinden in het voorlopige programma enĀ het registratieformulier.

Kijk op de PICUM Website voor meer informatieĀ over strafbaarstelling van hulp aan ongedocumenteerden.

Teken HIER tegen de strafbaarstelling van illegaal verblijf.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *