Herdenking Laat Vluchtelingen Leven

Op woensdag 2 november om 20.00 uur vindt in het gemeentehuis van Eindhoven een bijeenkomst plaats om de slachtoffers van het vreemdelingen-beleid te gedenken. Herdacht worden hen die in vreemdelingen-detentie zijn gestorven, hen die uit wanhoop zich zelf van het leven hebben beroofd en hen die door de uitzichtloosheid getraumatiseerd worden.

Zij roepen ons op om stil te staan bij de betekenis van hun dood en uitzichtloosheid

De bijeenkomst is bezinnend van aard en wordt georganiseerd door Vluchtelingen in de Knel en het Netwerk voor Humaan Omgaan met Vluchtelingen. Het actiekoor ‘Het lopend Vuurtje’ verleent zijn medewerking.

Iedereen is van harte welkom.

Programma Herdenking Laat Vluchtelingen Leven in pdf 188k

Poster Herdenking Laat Vluchtelingen Leven in pdf 135k

Dit bericht is geplaatst in Acties, Persberichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *