Wake: Laat Vluchtelingen weer mensen zijn.

Op woensdag 31 oktober om 20.00 uur vindt in Eindhoven een wake plaats in het Open Huis van de Catharinakerk (ingang Begijnenhof) om stil te staan bij de situatie van de slachtoffers van het vreemdelingenbeleid. Vluchtelingen zijn geen dossiers; zij willen toekomst. Afwijzing leidt vaak tot stress en wanhoop, zeker als een weg terug niet mogelijk is. Soms gebeurt er iets hoopvols. De wake is informatief en bezinnend van aard en is gericht op de situatie in Nederland en in de eigen regio. Zij wordt beëindigd bij het vrijheidsmonument op het stadhuisplein.

De organisatie  ligt in handen van Vluchtelingen in de Knel en het Netwerk voor Humaan Omgaan met Vluchtelingen. Het actiekoor ‘Het lopend Vuurtje’ verleent zijn medewerking.

Iedereen is van harte welkom.

Voor informatie: tel. 040.2569517 / 2525609

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *