Asielbeleid: Horen, Zien, maar Verzwijgen.

Op zaterdag 23 maart van 14.00 – 15.00 uur wordt op het 18 september een wake gehouden over dit thema.

Door het asielbeleid worden veel mensen ernstig getraumatiseerd en zelfs van hun toekomst beroofd. Dit is bekend bij de beleidsmakers, maar leidt niet tot een meer op de mens afgestemde uitvoering van de regelgeving.

Het Europese Hof voor de rechten van de mens, Defence for Childern, Amnesty international en vele anderen hebben steeds weer opnieuw aangetoond dat Nederland de rechten van vluchtelingen schendt. Stelselmatig worden de feiten verzwegen. Het beleid wordt harder en onmenselijker. Veranderingen kunnen tot stand komen als er van onderop druk wordt uitgeoefend. Kom daarom naar deze wake en geef een signaal af.

Vluchtelingen in de Knel en het Netwerk voor Humaan Omgaan met Vluchtelingen zien dagelijks de gevolgen van het beleid. Daarom houden zij deze wake.

Meer informatie via de website of per telefoon: 040. 25 69 517 / 040 25 25 609

Poster wake 23 mrt. 2013

Dit bericht is geplaatst in Acties, Actueel, Persberichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *