Vacature Coördinator externe vertegenwoordiging / Sociaal-juridisch begeleider

Vluchtelingen in de Knel maakt zich sterk voor de basisrechten en belangen van (afgewezen) vluchtelingen.  Opvang, (sociaal)juridische begeleiding,  bemiddeling tot medische zorg en bijdragen aan een structurele verbetering van de positie van de doelgroep in Nederland. Een klein betaald team werkt samen met ruim 70 vrijwilligers. Voor ons Collegiaal Leidinggevend Team (CLT) zoeken wij een derde teamlid. 
Als CLT lid heb je gedeelde verantwoordelijkheid in de leiding en het beleid van de stichting. Binnen het CLT wordt je de externe coördinator: o.a. relaties onderhouden, media vaardig te woord staan, evenementen initiëren. Als Sociaal Juridisch begeleider biedt je intensieve begeleiding aan individuele cliënten richting toekomstperspectief.  Daarnaast stuur je vrijwilligers inhoudelijk op cliëntniveau aan en ben je aanspreekpunt.

Ben jij een stressbestendige teamspeler en netwerker, betrokken bij de (afgewezen) vluchtingen, en heb je communicatieve en coachende vaardigheden, werkervaring en minimaal hbo opleiding Recht / Social Work?
Solliciteer dan uiterlijk 1 juni 2015 bij voorzitter dhr. Steenbergen: wimsteenbergen@vluchtelingenindeknel.nl
32 uur per week, salariëring schaal 9 CAO Welzijn, jaarcontract;
zie VacatureCLT voor de volledige vacature

 

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *