Nieuwsbrief Najaar 2015

Uitgeprocedeerd?!

Uitgeprocedeerd is de titel van de nieuwsbrief die in het najaar van 2015 is verschenen. Want wie als asielzoeker is afgewezen, moet terug. En waar een wil is, is een weg: als je maar wílt terugkeren, dan kún je ook terugkeren. Die twee mantra’s liggen achter ons asielbeleid: je krijgt als vluchteling de kans een aanvraag te doen, maar als die wordt afgewezen, zijn de consequenties voor jou. Uitgeprocedeerd is immers uitgeprocedeerd. En wie uitgeprocedeerd is moet en kan weg.

Maar is uitgeprocedeerd écht uitgeprocedeerd? En hoe kijken we daar bij Vluchtelingen in de Knel tegen aan? Wil je meer weten, lees dan verder in onze Nieuwsbrief najaar 2015!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *