Word donateur

Help mee om vluchtelingen weer mens te laten zijn in plaats van een nummer. Doneer uw bijdrage, ze kunnen uw hulp goed gebruiken.
Dankzij de hulp van donateurs kan Vluchtelingen in de Knel haar werk doen. Dankzij uw hulp kunnen we vluchtelingen helpen mens te blijven in veelal onmenselijke onzekerheid. Doet u mee?

Maak uw donatie over op rekeningnummer 1700.25.306 (Rabobank) of IBAN: NL72RABO0170025306 ten name van Vluchtelingen in de Knel te Eindhoven, of gebruik de on-line donatiemodule. Snel en makkelijk: KLIK HIER om een donatie te doen.  De stichting Vluchtelingen in de Knel is een ANBI-erkende goede doelen organisatie. Ons RSIN nummer is 810259643.

Als donateur van Vluchtelingen in de Knel houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten. Vier maal per jaar ontvangt u een nieuwsbrief. En tussentijds kunt u natuurlijk altijd deze website bezoeken om op de hoogte te blijven.


Schenken via notariële akte

Bij het schenken via een notariële akte betaalt de fiscus mee aan uw steun aan Vluchtelingen in de Knel. Afhankelijk van uw inkomen krijgt u namelijk tot 52% belasting terug, die u – als u dat wilt – ten goede kunt laten komen aan Vluchtelingen in de Knel. U verhoogt dan uw bijdrage met het belastingvoordeel: dat kost ú niets extra en er zijn méér vluchtelingen mee geholpen.

De voordelen op een rij:
• U kunt meer bijdragen zonder dat het u extra geld kost.
• Bedragen kleiner dan 1 procent van uw jaarinkomen zijn ook fiscaal aftrekbaar.
• U maakt langlopende projecten mede mogelijk omdat een notariële akte minimaal vijf jaar loopt.
• Vanaf 250,- per jaar neemt Vluchtelingen in de Knel de notariskosten voor haar rekening.
Meer informatie?

Neem voor vragen over schenken aan Vluchtelingen in de Knel gerust contact met ons op. Uw notaris kan u er natuurlijk ook meer over vertellen.


Nalaten

Natuurlijk denkt u bij uw testament eerst aan uw dierbaren en verwanten. Maar als u het werk van Vluchtelingen in de Knel belangrijk vindt, kunt u óók voor vluchtelingen iets doen. Dat kan door Vluchtelingen in de Knel in uw testament op te nemen. Graag vertellen wij u daar persoonlijk meer over. Heeft u hierin interesse? Bel dan met Vluchtelingen in de Knel voor een afspraak met Mpanzu Bamenga, tel. 040 – 256 95 17. Natuurlijk kan uw notaris u hierover ook inlichten.

Bent u al donateur?

Dan bedanken wij u enorm voor uw steun en vertrouwen. Misschien kent u mensen die ook donateur van Vluchtelingen in de Knel willen worden? In uw familie- of vriendenkring of netwerk? Dan hopen wij van harte dat u ze op het werk van Vluchtelingen in de Knel opmerkzaam maakt. U kunt dat doen door hen bijvoorbeeld een brief te sturen. Hier hebben we een voorbeeld voor u gemaakt.

De stichting Vluchtelingen in de Knel is een ANBI-erkende goede doelen organisatie.