Meet and Eat op de Dag van de Vluchteling

Op 20 juni is het de Dag van de Vluchteling. Daarom nodigen cliënten van stichting Vluchtelingen in de Knel geïnteresseerde Eindhovenaren uit voor een diner in de prachtige tuin van de Hoogstraatgemeenschap in Gestel.

Het diner zal invloeden hebben uit Afrika en het Midden-Oosten. Tijdens het diner vertellen afgewezen vluchtelingen hun verhalen. Er is ruimte om in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

Het diner vindt plaats op 20 juni om 18.00 uur op de Hoogstraat 301A. Vanwege een beperkt aantal plaatsen kunnen alleen mensen die zich hebben opgegeven deelnemen. Dit kan door een mail te sturen naar info@vluchtelingenindeknel.nl.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *