(Gesloten) Drie nieuwe vacatures bij Vluchtelingen in de Knel!

(GESLOTEN)

Om ons team uit te breiden en aan te vullen zijn we op zoek naar 3 nieuwe medewerkers.

We zoeken iemand voor de functie van ‘aanspreekpunt’ tijdens het spreekuur. Je bent binnen deze functie het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en cliënten. Het is een diverse functie waarbij je met een veelheid aan verschillende vragen te maken krijgt! De vacature tekst vind je: vacature aanspreekpunt.

Daarnaast zoeken we twee mensen voor de functie van sociaal-juridisch begeleider. Binnen deze functie bied je intensieve sociaal-juridische begeleiding aan afgewezen vluchtelingen zodat zij kunnen werken aan een duurzaam toekomstperspectief in Nederland, het land van herkomst of een derde land. Dat betekent dat je op creatieve en strategische wijze de belangen van je cliënt behartigt. De vacature tekst vind je hier: vacature sociaal-juridisch begeleider.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *